SAM_2228

Sfeervol Zomerconcert Les Echos en Amicitia!

Zaterdagavond 16 juli ontving Harmonie Les Echos de Dorplein het Amicitia Ensemble uit Hamont voor een uitwisselingsconcert. In de prachtige entourage van theaterzaal ‘De Cantine’ werd een sfeervol programma neergezet, door beide muziekgezelschappen. Ondersteund door de goede akoestiek werd deze avond weer eens duidelijk dat ook een klein muziekgezelschap goed voor de dag kan komen. Zowel Amicitia als Harmonie Les Echos de Dorplein lieten zich van hun beste kant horen. Van licht klassiek tot een nummer van het Eurovisie songfestival: het publiek kon genieten van een gevarieerd programma. Harmonie Les Echos de Dorplein sluit hiermee het muzikale seizoen af.

Vanaf vrijdag 2 september wordt er weer gerepeteerd van 20.00 tot 22.15 uur. Ook zin om weer eens muziek te maken? Het orkest is op zoek naar muzikanten in alle instrumentgroepen. U bent van harte welkom! Repetitielocatie is de theaterzaal van ‘de Cantine’.
Voor meer informatie kunt ook terecht op onze (nieuwe) website: www.harmonielesechosdedorplein.com.

IMG_0828

SAM_2226

SAM_2231

Categorieën: Nieuws

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.