Twitter Logo Dorplein Uniek mei 2007

Op maandag 20 juni 2016 om 20.00 uur is er in De Schakel weer de maandelijkse vergadering van Buurtplatform Dorplein Uniek, de laatste voor de zomervakantie.

De punten die aan de orde komen:

DIC:
N.a.v. de infoavond van 9 mei gaat BDU bekijken hoe zij zich gaat voorbereiden op het ter inzage komen van het bestemmingsplan.
Ook wordt gekeken naar de verkeersveiligheid i.v.m. het verleggen van de nieuwe weg?

Haven: De werkzaamheden liggen stil. Wat is de volgende stap? Is er meer bekend?

Energie: Het Buurtplatform heeft een start gemaakt met het realiseren van energie besparende maatregelen, samen staan we sterk. Door samen te werken kan er flinke kortingen worden bedongen. We hebben het zover dat in oud Dorplein de woningen ook geïsoleerd kunnen worden, dit is uniek voor deze type woningen. Diegene die niet aanwezig zijn geweest op de info avond, kunnen zich als nog aanmelden voor de info en eventueel mee gaan doen om energie te besparen.

Schakel: Nu de Schakel in een afrondende fase is, wordt er nog gekeken wat de uitslag van de Gemeente wordt. Bij de Schakel zijn diverse aanpassingen gedaan waardoor het gebouw een andere uitstraling heeft gekregen.

WMO: De WMO commissie zoekt gast vrouwen en gast heren voor de huiskamer. Ook gaat de commissie aan de slag voor een Dorpsondersteuner. Dit gaat in samenspraak met de Gemeente.

Voorzitter:
Buurplatform Dorplein Uniek is op zoek naar een nieuwe Voorzitter.
Wil je wat betekenen voor Budel-Dorplein en heb je interesse voor deze functie, kom dan naar de vergadering en laat je informeren.

Categorieën: Nieuws

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.