Beste dorpsgenoot,

In ons dorp staan veel woningen met een beschermd dorpsgezicht. Het is moeilijk om deze op een nette manier te isoleren. Deze woningen kenmerken zich namelijk door een bijzonder smalle voeg. Wij hebben een leverancier gevonden die bij deze woningen spouwmuurisolatie gaat aanbrengen én een mooi aanbod heeft voor alle dorpsgenoten. Je bent van harte uitgenodigd om te komen kijken.

Demonstratie
Datum: donderdag 9 juni 2016
Tijd: van 7.30 uur tot 17.00 uur

Adressen:
Liederkerkestraat 161
Liederkerkestraat 166
Sepulchtestraat 162

Mooi aanbod spouwmuurisolatie
Na gesprekken met en offerte-aanvragen bij verschillende leveranciers hebben wij de Duits Groep uit Nijmegen geselecteerd. We vonden het belangrijk te kiezen voor een vrij lokale partij. Maar doorslaggevend was dat zij gecertificeerd zijn om te isoleren met gaatjes van 14 mm (cruciaal bij de smalle voegen). Zij kwamen als een betrouwbare partij uit de bus, met wie we goed konden overleggen en nette prijsafspraken hebben gemaakt. Niet alleen voor de woningen met beschermd dorpsaanzicht, ook eigenaren van andere woningen kunnen hiervan profiteren!

Kom kijken en vraag vrijblijvend een persoonlijke offerte aan
Het is ter plekke mogelijk om vrijblijvend een persoonlijke offerte aan te vragen voor je eigen woning. Maar kun je niet komen, dan vind je de informatie over het aanbod op onze website onder de knop ‘acties in mijn buurt’. Daar kun je ook een vrijblijvende persoonlijke offerte aanvragen. Heb je andere vragen? Mail ons gerust via w.cremers@chello.nl.

Oh ja, stuur dit bericht gerust door naar andere dorpsgenoten, als je denkt dat het voor hen interessant is.

Wij zien je graag morgen!
Hartelijke groet van het buurtteam,

Wim Cremers, Theo van der Aalst, Tjarve Jochems

Categorieën: Nieuws

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.