Enquete

ENQUETE  Kijk op Dorplein

In Dorplein spelen op de korte en middellange termijn een aantal ontwikkelingen op onderwerpen als industrie (DIC), natuur (Natura 2000), gemeenschapshuis (Schakel) en recreatie & toerisme. Rondom deze thema’s zijn er volgens het buurtplatform kansen en mogelijkheden om de woonomgeving en leefbaarheid in Dorplein positieve impulsen te geven. Daarbij willen we als buurtplatform niet afwachten wat Dorplein wordt aangeboden, maar actief aangeven wat we als Dorpleiners zouden willen, met als resultaat een verfraaide woonomgeving en een uitermate aantrekkelijk dorp om te wonen, te bezoeken en er te verblijven.

Kortom we willen Dorplein positief op de kaart zetten

Binnen het buurtplatform is hierover van gedachten gewisseld en dat heeft een aantal mogelijke “projecten” opgeleverd, waarover wij ook uw mening vragen. Onderstaand vind u een 10-tal geselecteerde actiepunten, die we kansrijk achten. Aan u om deze te voorzien van uw voorkeursscore. Geef een 10 aan het project dat u het meest aanspreekt en een 1 aan het project wat u het minst aanspreekt.
Wel alle projecten voorzien van de cijfers 1 t/m 10 in uw voorkeur.

Ook uw eigen ideeën over de toekomst van Dorplein zijn welkom.

Klik Hier button. . . om naar de enquete te gaan!

Op de vergadering maken we bekend welke plan de voorkeur van Dorplein heeft en bespreken dan hoe verder.
Uw ingevulde exemplaar kunt u tot één dag vóór de jaarvergadering deponeren in de brievenbus van de Schakel, of stuur deze door via deze website.

Ook vragen wij uw mening over de inrichting, van de Hoort. Hierover komen wij, samen met Natuurmonumenten, binnenkort bij u terug.
Denk er alvast eens over na!

Wij hopen op uw deelname,  Buurtplatform Dorplein Uniek.

De toekomst voor Dorplein maken we samen met u.

 

 

Categorieën: Nieuws

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.