Logo t Dorpelke
Met Pasen in aantocht worden er ook in de huiskamer van Budel-Dorplein extra paasactiviteiten ingepland. Op dinsdagmiddag 22 maart wordt er vanaf 14.00 uur een paasbloemstuk gemaakt en op woensdagmiddag 23 maart worden er 3D kaartjes gemaakt. Op vrijdagmorgen 25 maart is een paaskrans aan de beurt, vanaf 10.00 uur.
Heb je belangstelling om hieraan mee te doen, geef je dan even op via tel. 0495-493803 zodat we weten hoeveel materiaal er ingekocht moet worden.
Zelf materialen meebrengen zoals een krans, een schaal, paasdingetjes en groen kan ook. Materialen zijn ook aanwezig en kunnen worden gebruikt. Na afloop worden de gebruikte materialen dan afgerekend.

Iedereen is welkom, geef je wel even op.

pasen 1     pasen 2

 

Categorieën: Nieuws

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.