Logo Dorplein Uniek

Op maandag 21 maart 2016 om 20.00 uur is er in De Schakel weer de maandelijkse vergadering van Buurtplatform Dorplein Uniek.
De punten die aan de orde komen zijn:
Zoals men heeft kunnen zien is er in en om de Schakel het e.e.a. gebeurd. Wat er verder gaat gebeuren bij de Schakel zal Roel Velstra van de Gemeente komen mededelen. Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u ook de laatste stand van zaken weten kom dan naar deze vergadering. De vergaderingen zijn altijd openbaar, dus u kunt zo binnen lopen.
We zullen op deze vergadering ook de jaarvergadering van 25 april gaan voorbereiden.
25 april is de jaarvergadering van het Buurtplatform dus noteer deze datum alvast in uw agenda.
U zult dan niet alléén aanwezig zijn want de Burgemeester zal op deze avond ook aanwezig zijn en zal een bijzondere mededeling doen.

WMO: Nu is er de mogelijkheid om de sociale contacten op te bouwen en achter de voor deur uit te komen. Kom naar de huiskamer. Koffie en thee staan gereed het is ook een mooie gelegenheid om de dagelijkse sleur eens te doorbreken. Ook zullen de voorbereidingen gedaan worden voor een Dorpsondersteuner.
U kunt ook gaan denken of u zich in wil zetten als vrijwilliger in de huiskamer. U kunt voor info altijd terecht bij de leden van de WMO commissie maar ook bij de leden van het Platform kunt u voor vele vragen terecht.

De haven:
Het begin is gemaakt. Wat is de volgende stap?
Het Buurtplatform heeft de start gemaakt voor energie besparende maatregelen, samen staan we sterk. Door samen te werken kan er flinke kortingen worden bedongen. We hebben leveranciers benaderd voor het maken van vrijblijvende offertes. We gaan metingen uitvoeren op plaatsen waar veel energie verbruikt wordt. We hebben het zover gekregen dat in oud Dorplein de woningen ook geïsoleerd kunnen worden, dit is uniek voor deze type woningen.
Diegene die niet aanwezig zijn geweest op de info avond, kunnen zich als nog aanmelden op deze avond voor de info en eventueel mee gaan doen met het besparen van energie.

DIC: Is er nog nieuws omtrent het DIC? Misschien de weg zoals die gaat lopen? Hoe zit het met de oversteekplaats voor de fietsers?

Wat let u om eens een avond bij te wonen van Buurtplatform Dorplein Uniek, de koffie of thee staat gereed voor u, en u kunt kennis maken met de leden van het Platform.

vergaderen

Categorieën: Nieuws

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.