logo-dorplein-uniekthumbnail.jpg

Op maandag 18 januari 2016 om 20.00 uur is er in De Schakel weer de maandelijkse vergadering van Buurtplatform Dorplein Uniek.
De punten die aan de orde komen zijn:
De haven, voor de kerst zijn ze begonnen met het plaatsen van de damwanden, wat is de volgende stap?
Het Buurtplatform heeft de start gemaakt voor energie besparende maatregelen, samen staan we sterk. Door samen te werken kan er flinke kortingen worden bedongen. Nu in januari pakken we de draad weer op. We gaan leveranciers benaderen om vrijblijvende offertes te maken. We gaan metingen uitvoeren waar energie verlies op treedt en waar de eerste besparingen geld kunnen opleveren.
Diegene die niet aanwezig zijn geweest op de info avond, kunnen zich alsnog aanmelden op deze avond voor de info en eventueel mee gaan doen om energie te besparen.
WMO: De plannen voor de huiskamer zijn gerealiseerd. Nu is er de mogelijkheid om de sociale contacten op te bouwen en achter de voordeur uit te komen. Kom naar de huiskamer; koffie en thee staan gereed. Het is ook een mooie gelegenheid om de dagelijkse sleur te doorbreken.
U kunt ook gaan denken of u zich in wil zetten als vrijwilliger in de huiskamer. U kunt voor info altijd terecht bij de leden van de WMO commissie maar ook bij de leden van het Platform kunt u voor vele vragen terecht.
Wat let u om eens een avond bij te wonen van Buurtplatform Dorplein Uniek, de koffie of thee staat gereed voor u, en u kunt kennis maken met de leden van het Platform.

Categorieën: Nieuws

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.