Nieuwjaarsreceptie groepsfoto Foto: Gemeente Cranendonck

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Cranendonck werden de zgn. Cranendonckse complimenten uitgedeeld.

Een van die complimenten was de huiskamers in de zes kernen waaronder dus ook Budel-Dorplein.

Deze initiatieven kregen het compliment vanwege hun positieve bijdrage aan de Cranendonckse samenleving in 2015. Zo werkte de werkgroep ‘Samen mee naar de A2’ constructief aan een veilige route voor vrachtverkeer van Maarheeze naar de A2. Het Cranendoncks Verbroederingsbal brengt al een aantal jaar vele carnavalsgroepen samen tijdens een groot feest waarvan de winst ten goede komt aan het startgeld van alle optochten in de gemeente. Ook de ouderwerkgroep ontving een compliment, deze maakte zich in 2015 sterk voor een busverbinding voor scholieren van Maarheeze naar het Were Di in Valkenswaard. Daarnaast zetten vele vrijwilligers uit Cranendonck zich belangeloos in op de azc’s in de gemeente. Tot slot de huiskamerprojecten, zij versterken in alle kernen de sociale cohesie en bieden allerlei activiteiten voor ouderen.

Cranendoncks compliment Foto: Erica de Graaf

 

Categorieën: Nieuws

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.