Wat hebben we genoten met zijn allen! Het was een hele gezellige avond: de opening door de voorzitter en daarna de pastoor die op zijn eigen wijze een speciaal tintje aan de opening gaf.
Daarna een kop soep en een lekkere broodmaaltijd. Toen de buikjes rond waren, werden de tafels afgeruimd en kon iedereen onder het genot van een drankje genieten van de Grensmuzikanten uit Reusel. En wat hebben we genoten! Er werd van harte meegezongen met bekende en minder bekende oude liedjes. Sommige leden hebben zelfs live gezongen!
Een loterij en een leuk presentje voor alle leden zorgden dat de avond niet meer stuk kon.

De volgende bijeenkomst is de jaarvergadering op dinsdagavond 26 januari om 18.00 uur in de Schakel. Hiervoor zullen de leden nog een uitnodiging ontvangen.
Mocht u graag lid willen worden van onze vereniging of meer informatie willen over de kaart- en biljartmiddagen, het koersballen of andere activiteiten, neem dan gerust contact op via telefoonnummer 06-22 36 98 70. Nieuwe leden zijn van harte welkom!

Het bestuur van de seniorenvereniging Budel-Dorplein wenst alle leden, maar natuurlijk ook alle inwoners van Budel-Dorplein, de gemeente Cranendonck en alle lezers van dit artikel hele gezellige Kerstdagen en een heel goed en gezond 2016!

Seniorenvereniging Kerstviering 1

Seniorenvereniging Kerstviering 2

Seniorenvereniging Kerstviering 3

Seniorenvereniging Kerstviering 4

Categorieën: Nieuws

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.