Twitter Logo Dorplein Uniek mei 2007

Op maandag 9 november om 20.00 uur is er in De Schakel weer de maandelijkse vergadering van Buurtplatform Dorplein Uniek.
Deze vergadering is voor iedereen toegankelijk.
De punten die aan de orde komen zijn:
We hebben iets meer duidelijkheid over het DIC. Maar hoe nu verder?
De haven, gaan ze op korte termijn beginnen met het plaatsen van de nieuwe damwand?
Wat gaat er nog meer gebeuren in deze buurt van de Haven?
Over de natuurlijke speelplek in Budel Dorplein is een gesprek geweest. Wat er nu gaat gebeuren is afwachten.
Komt er nog zicht omtrent glasvezel in de rest van de Gemeente Cranendonck? De gemeente gaat hier weer aandacht aan schenken.
Burgerparticipatie staat hoog in het vaandel bij de Gemeente, hoe gaan en kunnen wij hier mee omgaan? De toekomst visie staat ook weer op de lijst van de Gemeente om dit weer op te pakken.
Het Buurtplatform wil zich in gaan zetten voor energie besparende maatregelen, samen staan we sterk. Door samen te werken kan er flinke kortingen worden bedongen.
We zijn nu met een instantie bezig om te kijken hoe we dit gestalte kunnen geven. U wordt op de hoogte gehouden via het Platform.
We gaan op 23 november een infoavond organiseren voor de Gemeenschap.
WMO: De plannen zijn gesmeed, we zijn al 3 weken bezig om aanpassingen voor een huiskamer in Budel Dorplein te realiseren. We houden u op de hoogte wat de stand van zaken is, zodat u op tijd de datum kunt reserveren voor aanwezig te zijn bij de opening.
Bent u toch nieuwsgierig kijk dan op de web site van Buurtplatform.
U kunt misschien ook al na gaan denken of u zich in wil zetten als vrijwilliger in de huiskamer. U kunt voor info altijd terecht bij de leden van de WMO commissie maar ook bij de leden van het Platform kunt u voor vele vragen terecht.
Op de eerste zaterdag van de maand is er weer het repair café, dat is dan op 7 november.
Denk aan de verlichting op de fiets!
Wat let u om eens een avond bij te wonen van Buurtplatform Dorplein Uniek, de koffie of thee staat gereed voor u, en kunt u kennis maken met de leden van het Platform..

Categorieën: Nieuws

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.