De Schakel JRoosen

Ook in Budel-Dorplein is de WMO Commissie bezig met plannen voor een Huiskamer in gemeenschapscentrum de Schakel.
Als onderdeel van het Buurtplatform heeft deze Commissie bij de gemeente hiervoor subsidie aangevraagd en ook gekregen.
Het oude politiebureau, waar ook de Jeu de Boules vereniging heeft gezeten, wordt omgebouwd tot Huiskamer voor iedereen: jong en oud.

Er is al een tussenmuur gesloopt maar de rest moet nog gebeuren: verlichting, verwarming en vloer aanpassen, muren verven, keukenblok plaatsen, wc vernieuwen, inrichting enz.

Hiermee willen we op 1 november 2015 klaar zijn en daarom doen we hierbij ook een beroep op alle Dorpleiners.
Heb je nog wat tijd over en ben je handig met klussen, kom dan eens helpen, dan halen we 1 november zeker. Alle hulp is welkom.
Voor de inrichting kunnen we ook nog het een en ander gebruiken, zoals een ronde tafel (uittrekbaar), stoelen en/of fauteuils. Misschien staat er nog ergens iets op zolder dat nog prima te gebruiken is.
Dus… geef een telefoontje naar 06-22815598 of mail naar wimkehouthuijzen@gmail.com als je tijd hebt om te helpen of als je iets voor de inrichting hebt.

Alle huiskamers in Cranendonck hebben een naam gekregen. Dus dat willen we voor Dorplein ook graag. Weet je een leuke naam voor de Dorpleinse Huiskamer bel of mail dit dan door naar eerder genoemd nummer of email adres en ………….. het beste idee wint een leuke prijs.

Als de Huiskamer klaar is begint de WMO Commissie met een jeugdhonk in Budel-Dorplein bij de Schakel. Hiervoor hebben we natuurlijk hulp van de jeugd nodig.
Voel jij als jongere er iets voor om dit mee op te zetten neem dan contact op via bovengenoemd email adres.

DSCF1172 DSCF1173 DSCF1174 DSCF1175 DSCF1176 DSCF1177 DSCF1178

Categorieën: Nieuws

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.