Knipsel

Op welke manier kunnen we de maatschappelijke voorzieningen in Budel-Dorplein behouden? Deze onderzoeksvraag stelde de Cranendonckse gemeenteraad in de laatste gemeenteraadsvergadering. Er zijn al diverse losse initiatieven ontwikkeld in het verleden. Deze willen we graag aan elkaar koppelen zodat ze elkaar kunnen versterken. Om hier samen met u eens over na te denken houden we op 30 juli een avond in De Schakel in Budel-Dorplein. We starten om 19.30 uur.

Wat is het doel van dit onderzoek?
De gemeenteraad wil een integrale en toekomstbestendige keuze maken over de invulling van maatschappelijke voorzieningen in Budel-Dorplein. Termen als; locatie, benodigde investeringen, exploitatie en draagvlak komen hierbij naar boven. Specifiek moet hierbij duidelijk worden wat dit betekent voor gemeenschapshuis De Schakel.
Aanpak
Wij willen graag met de diverse initiatiefnemers in Budel-Dorplein de initiatieven bespreken. Daarna willen we bekijken of slimme combinaties(scenario’s) te maken zijn. Scenario’s die de moeite waard zijn om nader te onderzoeken. De gemeenteraad wil hierover in oktober een beslissing nemen. Deze scenario’s worden daarna concreet uitgewerkt.
Bijeenkomst
Op donderdag 30 juli aanstaande vindt de eerste bijeenkomst plaats in De Schakel. Hierbij zijn alle initiatiefnemers die een idee hebben aangemeld welkom. Tijdens deze bijeenkomst gaan wij een inventarisatie maken van de ideeën en locaties en hierover met elkaar in gesprek.
Hoe meld ik mijn initiatief aan?
Heeft u een idee wat de maatschappelijke voorzieningen in Dorplein kan behouden en/of versterken? Heeft u een idee voor de invulling van onroerend goed in Dorplein? Meld dit dan aan. Dit doet u door: Op een half A4 te beschrijven wat het initiatief inhoudt. Wat is het idee? Wie zijn betrokken? Welke informatie is beschikbaar? Welke planning? Dit kunt u tot 29 juli aanstaande e-mailen naar r.velstra@cranendonck.nl. Per post kunt u dit sturen naar het postadres van de gemeente Cranendonck.
Vragen
Heeft u naar aanleiding van dit bericht nog vragen? Neem dan contact op met Roel Velstra via r.velstra@cranendonck.nl of bel 14 0495.

Categorieën: Nieuws

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.