logo de schakel

De Schakel

Voorzitter T. Jochems van Dorplein Uniek heeft samen met twee bestuursleden van de Schakel ingesproken over het voorstel tijdens de commissievergadering. Er was een goede discussie. Insteek was: constructief kritisch zijn op het voorstel. Dat is deels gebeurd. Uiteindelijk is er uitgekomen dat het voorstel van de wethouder werd aangepast. Het onderzoek mag nog steeds een jaar duren, echter in oktober worden drie nader te onderzoeken varianten aan de raad voorgelegd. Het bestuur van de Schakel is blij.

Logo DIC
DIC
Vijf mensen vanuit Budel-Dorlein hebben ingesproken op de vergadering: Tjarve Jochems, Tjeu Cox en Chester Stibbe vanuit buurtplatform. Daarnaast Rob Hermsen (overleggroep DIC) en Raaf Bartels (als eenling). Ook Kempen Airport heeft ingesproken. Insteek hier was om de plankaart niet vast te stellen. Uiteindelijk is dat ook niet gebeurd, omdat de wethouder de plankaart heeft omgedoopt tot iets anders “een idee kaart ” of zoiets. Maar daar is wel mee ingestemd (6 stemmen tegen). Het doel van de aanwezigheid van de sprekers was om de raad wakker te schudden. Dat is gebeurd.
Of er ook echt geluisterd wordt, zal de toekomst leren.
Voor vragen neem gerust contact op prdorpleinuniek@gmail.com.
Categorieën: Nieuws

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.