Veiligheid

Je veilig voelen in je eigen omgeving. Dit belangrijke thema staat centraal tijdens een interactieve avond over veiligheid in Cranendonck. Praat mee over maatregelen die we samen kunnen nemen om Cranendonck nog veiliger te maken!
In de kadernota integrale veiligheid 2015-2018, vastgesteld door de raad, staan een aantal prioriteiten. Deze worden uitgewerkt in een uitvoeringsprogramma. Dit programma stellen we samen met de inwoners vast. Hoe? Door op een interactieve manier over zes thema’s te praten, die opgenomen zijn in de kadernota. Dit zijn de volgende thema’s:

  • Woninginbraken
  • Georganiseerde criminaliteit
  • Geweld
  • Woonoverlast
  • Veiligheidsgevoel
  • Verkeersveiligheid

Heb je goede ideeën over het creëren van een veilige omgeving? We stellen ze op 16 juli 2015 samen op, zodat deze meegenomen kunnen worden in het vast te stellen uitvoeringsprogramma. De avond start om 19.30 uur in het gemeentehuis te Budel. Aanmelden voor deze avond kan via: info@cranendonck.nl.

Categorieën: Nieuws

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.