Op woensdag 24 juni 2015 wordt er een informatieavond gehouden over de voortgang van het Duurzaam Industriepark Cranendonck. Deze informatieavond vindt plaats in gemeenschapscentrum De Schakel in Budel-Dorplein en start om 19.30 uur.

Hoewel Dorpleinuniek  hierin niet gekend is adviseert zij de bewoners wel naar deze infoavond te gaan.

Het is belangrijk dat de wethouder (Kuppens) de mening en standpunten van de bewoners kent.

Wethouder Kuppens (economische zaken) geeft die avond een toelichting bij de voortgang van de plankaart. De plankaart wordt ook wel de ‘verbeelding’ genoemd en is een kaart die gaat over de ruimtelijke planning van het gebied. Denk hierbij aan de aanleg van natuur en (hoofd)wegen. De verdere invulling van het DIC wordt vastgelegd in het bestemmingsplan. Dit volgt na de zomer.

Het college van burgemeester en wethouders heeft besloten de plankaart op 7 juli aan de gemeenteraad voor te leggen. Op 30 juni is dan de voorbereidende commissievergadering. De bewonersavond is bewust voor deze commissievergadering gepland zodat de reacties uit de informatieavond als input kunnen dienen.
Daarnaast kunt u als inwoner voor aanvang van de commissievergadering gebruik maken van uw spreekrecht. U krijgt hiervoor maximaal vijf minuten de tijd. Aanmelden bij de griffier is verplicht. Dit kan tot 30 juni, 13.30 uur via het telefoonnummer: 0495 – 431134. Vermeld hierbij uw naam, adres, telefoonnummer en het onderwerp.

Categorieën: Nieuws

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.