Speeltoestel

Buitenspelen
Buitenspelen is leuk én belangrijk in het leven van kinderen. Het is de plek waar ze vriendjes en vriendinnetjes ontmoeten, kunnen bewegen en zich vrij voelen. Onderzoek toont aan dat buitenspelen goed is voor kinderen. Kinderen die meer buitenspelen, bewegen meer en hebben aantoonbaar minder overgewicht. Ook bevordert buitenspelen de mentale en sociale ontwikkeling van kinderen.
Reparaties
De gemeente Cranendonck vindt het belangrijk dat kinderen leuk, maar ook veilig, kunnen buitenspelen. Daarom worden binnenkort enkele speelplekken in Cranendonck opgeknapt. Enkele kapotte toestellen worden gerepareerd en enkele worden opgeruimd.
Ziet u zelf een onveilige situatie?
Als ouder bent u er vaak bij als uw kind buiten speelt. U heeft dan de tijd en aandacht om eens goed te kijken of de omgeving veilig is. Het is mooi als u geen onveilige situatie ziet. Maar mocht u het wel tegenkomen, dan kunt u een melding hiervan maken via de website van de gemeente. Men gaat dan met uw melding aan de slag.

 

Categorieën: Nieuws

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.