Afgraving zinkassen
Het zandpad gedeelte van het verlengde gedeelte van de St. Paulusstraat in Budel-Dorplein wordt vanaf maandag 26 januari 2015 (gedeeltelijk) gesaneerd. Ook ’t Straatje in Budel-Schoot wordt aangepakt.

De aanwezige zinkassen worden ontgraven en afgevoerd. De saneringswerkzaamheden worden uitgevoerd in opdracht van het projectbureau Actief Bodembeheer de Kempen (ABdK). Na de afronding van de saneringwerkzaamheden worden de wegen weer ingericht als halfverharde wegen. De afbouw bestaat uit menggranulaat (bouwpuin) met een toplaag van gebroken grind. De werkzaamheden van de sanering nemen circa drie weken in beslag. Het verkeer wordt ter plaatse met bebordingen geregeld.

Categorieën: Nieuws

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.