In de Nieuwsbrief van Monumentenwacht Noord-Brabant (december 2014) is een artikel geplaatst over het Prisonneke en het restauratieproject. Het artikel omvat 2 pagina’s en staat prominent op de voorzijde en op de achterzijde van het blad.

Zo zie je dat zelfs voor werknemers die dagelijks in de monumentenzorg en –inspectie werkzaam zijn, een voor hen relatief “kleine klus” toch zodanig interessant is dat het hen een aparte beschrijving in hun vakblad waard is.

Een praktijkvoorbeeld van burgerparticipatie!

 

Vakblad Monumentenwacht dec 2014 Prisonneke 1 Vakblad Monumentenwacht dec 2014 Prisonneke 2

 

Categorieën: Nieuws

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.