Nieuwsbrief COA logo

Sinds april 2014 verblijven in de Kantine weer asielzoekers. In een kleine kern als Budel-Dorplein is dit een hele ingreep. Zoals in elke plaats waar asielzoekers komen, zijn er mensen die dit van harte toejuichen, mensen die het weinig doet en mensen die het niet eens zijn met de komst van asielzoekers.

Het COA informeert de omwonenden middels een nieuwsbrief. Door het kleine karakter van Budel-Dorplein zijn eigenlijk alle bewoners van Dorplein omwonenden. Daarom wordt de nieuwsbrief ook geplaatst op de website van Dorplein Uniek.

Er zijn reeds twee nieuwsbrieven verschenen. Een in juni jl. en een onlangs. De nieuwsbrief zal niet met een vaste frequentie verschijnen b.v. maandelijks of driemaandelijks. Als er voldoende informatie is voor een nieuwsbrief zal er een verschijnen.

Nieuwsbrief COA 2014 06

Nieuwsbrief COA 2014 12

 

 

Categorieën: Nieuws

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.