Kerst In

Op zondag 14 december a.s. van 13.30 tot 17.00 uur is er in Gemeenschapshuis De Schakel, St. Barbaraweg 1 in Budel-Dorplein een gezellige Kerst-In. Er is van alles te zien, te koop, te eten en te drinken.
Er zijn Infostands en verkoop door o.a. vrijwilligers van het Umoja-project die zich inzetten voor kinderen met een beperking in Tanzania, vrijwilligers van het Christelijk Centrum Hamont die zich al jaren inzetten voor goede doelen.
Ook zijn er weer kerststukjes te koop van de Knutselvrienden Dorplein. Verder presenteert Penny haar zelfgemaakte sieraden.
Het Dorpsplatform Dorplein Uniek en de leden van de WMO Commissie Dorplein zijn aanwezig om u te informeren over actuele onderwerpen die in Dorplein spelen.
Natuurlijk is er lekkere koffie met gebak, de glühwein ontbreekt ook niet en er is weer een geweldige loterij. Dit alles met stemmige kerstmuziek. Kortom een gezellige middag van en voor iedereen uit Dorplein en omgeving.

Jij komt toch zeker ook?

Categorieën: Nieuws

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.