Begraafplaats

Op 1 en 2 november is het weer Allerheiligen en Allerzielen. Op deze dag is het extra druk op de Algemene Begraafplaats aan de Klein Schoterstraat in Budel. Om ervoor te zorgen dat de begraafplaats er netjes bij ligt, vragen we de nabestaanden om de graven te verzorgen volgens het uitvoeringsreglement.

Volgens dit uitvoeringsreglement van de algemene begraafplaats mag de begroeiing van de eigen beplanting niet boven het grafmonument uitkomen en mogen de winterharde gewassen die op de graven zijn geplant, de voor het graf beschikbare oppervlakte niet overschrijden. Nabestaanden worden verzocht om beplanting volgens bovenstaande regels vóór 26 oktober terug te snoeien. Mocht dit niet gebeurd zijn, dan gaat de Gemeente Cranendonck in de week van 27 tot en met 31 oktober zelf over tot het snoeien van te hoge of te brede planten.
Samen met u willen wij zorgen dat de algemene begraafplaats er zo netjes mogelijk bij ligt. Wij vertrouwen op uw medewerking. Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Jos Hendriks, afdeling beheer, tel. 0495-431237.

Categorieën: Nieuws

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.