A2

Rijkswaterstaat voert in de nacht van maandag 13 op dinsdag 14 oktober onderhoud uit aan de A2. Tijdens deze werkzaamheden is de A2 dicht tussen oprit 38 Weert-Noord en afrit 37 Budel, in de richting van Eindhoven. Rijkswaterstaat verwacht hierbij nauwelijks verkeershinder.

A2 dicht tussen Weert-Noord en Budel
De A2 is afgesloten tussen oprit 38 Weert-Noord en afrit 37 Budel in de richting van Eindhoven, van maandag 13 oktober 21.00 uur tot dinsdag 14 oktober 05.00 uur.

Omleidingsroute
Het verkeer op de A2 vanuit Weert richting Eindhoven wordt als volgt omgeleid:
– Neem afrit 38 Weert-Noord
– Neem de Eindhovenseweg en de Doctor Anton Philipsweg
– Neem oprit 37 Budel naar de A2 richting Eindhoven

Weersgevoelige werkzaamheden
Onderhoudswerkzaamheden zijn weersgevoelig. Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden mogelijk geen doorgang vinden en worden ze opnieuw ingepland.

Regulier onderhoud
Deze onderhoudswerkzaamheden vallen onder het Variabel OnderhoudsContract 2014, dat Rijkswaterstaat laat uitvoeren door aannemers Heijmans, MNO Vervat en BAM. Het betreft regulier onderhoud dat wegennet, viaducten, bruggen en tunnels periodiek nodig hebben, zoals asfaltering, vervangen van voegovergangen en onderhoud aan de vangrail. Met als doel een vlotte en veilige doorstroming voor de weggebruiker.

Meer informatie?
Heeft u vragen over de werkzaamheden? Kijk op www.rijkswaterstaat.nl of www.vananaarbeter.nl of bel met de gratis informatielijn 0800-8002.

Categorieën: Nieuws

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.