garageverkoop-2

Grote jaarlijkse garageverkoop in Budel-Dorplein
op zaterdag 27 september 2014

Voor de vijfde keer wordt in Budel-Dorplein de jaarlijkse garageverkoop georganiseerd.
De zomer is voorbij en veel mensen moeten weer een plekje vinden om hun zomerspulletjes op te bergen. Om iedereen in de gelegenheid te stellen ruimte te maken kan iedereen in Budel-Dorplein zijn/haar overtollige spullen verkopen.
Thuis in de garage, serre, tuin of onder de carport kan alles wat men kwijt wil, te koop aangeboden worden. Je kunt hierbij denken aan huisraad, speelgoed, fietsen, (kinder) kleding, maar ook aan bollen, knollen, stekjes, plantjes of zelfgemaakte spullen.
Iedere deelnemer staat vermeld op een deelnemersformulier met een plattegrond van Budel-Dorplein, die op zaterdag 27 september vanaf 10.00 uur tot 15.00 uur gratis is af te halen in gemeenschapshuis “de Schakel” (St. Barbaraweg 1). Hier kunt U uiteraard ook terecht voor een lekkere kop koffie of een ander drankje.

Kom dus op 27 september naar Budel-Dorplein. Tussen 10.00 uur en 15.00 uur bent U van harte welkom op de deelnemende adressen, die u kunt herkennen aan de ballonnen.

Garageverkoop ballonnen

Categorieën: Nieuws

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.