Logo gemeente Cranendonck

Op het gebied van de zorg gaat volgend jaar veel veranderen. Gemeenten krijgen er veel taken bij van het Rijk, maar het moet wel met veel minder geld.

De komende maanden gaat de gemeente Cranendonck de bewoners gericht informeren over alle veranderingen op het gebied van jeugdzorg, werk en inkomen, zorg aan mensen met een beperking, langdurig zieken en ouderen.

Om duidelijk te maken wat de veranderingen precies voor inwoners betekenen, heeft de gemeente een speciaal gedeelte van de website gevuld met informatie. U kunt deze makkelijk vinden via de button ‘Zorg in 2015‘ in de rechter kolom op de website van de gemeente.

In eerste instantie vindt u op deze pagina’s veelgestelde vragen (en uiteraard de antwoorden) over de thema’s Wmo,/AWBZ, Jeugdzorg en de Participatiewet. De komende weken worden aan de vragen en antwoorden artikelen, een filmpje en een andere relevante informatie toegevoegd.

Uitgangspunt is voor de gemeente dat ze de veranderingen graag samen met de bewoners aangaan. Want veranderen doen we samen stelt de gemeente, waarbij geldt dat we allemaal zelf aan zet zijn. Iedere vanuit hun eigen rol. Als lokale overheid blijft de gemeente mensen ondersteunen die het echt niet zelf kunnen. Mensen die hulp nodig hebben, of het nu op financieel of sociaal gebied is. Die ondersteuning blijft!

Categorieën: Nieuws

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.