De vrienden van Dorplein presenteert “De zomer voorbij”.

Zaterdag 13 september 2014 wordt in gemeenschapscentrum de Schakel voor de tweede keer “de zomer voorbij” georganiseerd.

Het evenement duurt van 13.00-01.00 uur.

Een gezellig evenement voor jong en oud met muziek en activiteiten.

Ook dat jaar is de organisatie er in geslaagd om een uitdagend programma neer te zetten. Om 15 uur wordt er gestart met een blote voetenpad. Ervaar de modder tussen je tenen, het water tot aan je enkels en het schurende zand. Het blote voetenpad is een wandelroute, die je loopt op je blote voeten. Je komt over allerlei verschillende ondergronden zodat je met je blote voeten kunt ervaren hoe zand, water en stenen onder je voeten voelen. Het blote voetenpad is bovendien een mooie route. Als je aan het blote voetenpad begint kun je misschien wel beter een handdoek meenemen. Aansluitend op het feestplein bij de Schakel is er voor de kinderen stoepkrijten, springen en dansen met DJ Erwin.

Vanaf 17 uur zijn er op het grote podium optredens van Sound of Schoewet, de band Whalebone, DJ Erwin, de band Between THE Lines en de Foute Jongens. Een breed repertoire waar zowel de muziekliefhebber als de feestvierder zeker niets te kort zal komen! Kom dus op zaterdag 13 september naar de Zomer Voorbij in Budel-Dorplein vanaf 15 uur bij de Schakel.

De zomer voorbij wordt georganiseerd door de vrienden van Dorplein

 

Categorieën: Nieuws