Op donderdag 18 september en 6 november 2014 vindt in het uitvaartcentrum Van der Stappen in Budel (bij de algemene begraafplaats in Budel-Schoot) een informatieavond plaats over omgaan met verlies en rouw.

De avond, van 20.00 tot uiterlijk 22.00 uur, is kleinschalig van opzet en biedt plaats aan elf geïnteresseerden. De organisatie is in handen van Martin Horst, uitvaartverzorger bij Van der Stappen Uitvaartverzorging en Jeanne van Mierlo, rouwbegeleider bij BrightBlue Coaching & Training.

Tijdens de informatieavond wordt duidelijk dat heel veel gewoon normaal is. Ieders antwoord op verlies, ofwel ieders rouwtraject, is uniek.
Er zijn geen vaste regels voor rouw. Martin Horst geeft in zijn inleiding aan hoe afscheid nemen en rouw met elkaar verbonden zijn. Jeanne van Mierlo vertelt over wat je tegen kunt komen tijdens een rouwproces en hoe je hiermee kunt omgaan. Je kunt namelijk zelf wel degelijk iets doen.
Er is veel ruimte voor het stellen van vragen, over uitvaart, ‘rouwverweving’ en ook persoonlijke vragen zijn welkom. Daarom is de bijeenkomst kleinschalig van opzet. Vragen die op voorhand leven, kunnen doorgegeven worden aan Martin (06-53336342) of Jeanne (06-12949654).

Mensen die de avond willen bezoeken, kunnen zich aanmelden via info@vdstappen.nl of via 0495-430260. Bevestiging vindt plaats op volgorde van aanmelding.

 

Het rouwcentrum bevindt zich aan de Grootschoterweg in Budel-Schoot.

 

 

 

 

 

 

 

Categorieën: Nieuws

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.