Platform Dorplein Uniek wil het aantal inbraken een halt toeroepen of toch in ieder geval verminderen. Daarom organiseert zij een anti-inbraakavond.

De bijeenkomst vindt plaats op 8 september 2014 om 20.00 uur in de Schakel in Dorplein (zaal open om 19.30 uur).

Burgemeester Vermue opent de avond.
Daarna zal Marian Verkerk, werkzaam voor het centrum voor criminaliteitspreventie, een presentatie geven over inbraak, overval en babbeltrucs.
Ook buurtbrigadier Jos Lowis zal aanwezig zijn en vertellen over veiligheid in Cranendonck. De avond wordt georganiseerd in samenwerking met de gemeente en de politie. Hoewel het een Dorpleins initiatief betreft is iedereen die geïnteresseerd is in het onderwerp van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn. Een veiligere omgeving kunnen we samen tot stand brengen!

 

 

 

 

 

 

 

 

Marian Verkerk is ruim 10 jaar werkzaam als inbraakpreventieadviseur voor zowel bestaande bouw als nieuwbouw. Naast het beoordelen en begeleiden van projecten naar certificering behoort ook het geven van presentaties tot haar werkzaamheden. “Veel leed kan voorkomen worden door organisatorische maatregelen. Ik hoop met het geven van de voorlichtingsbijeenkomsten het gedrag van de aanwezigen te kunnen veranderen zodat men zelf – maar nog liever gezamenlijk – actie onderneemt om de veiligheid te verbeteren”, aldus Marian.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Categorieën: Nieuws

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.