In de periode tot en met 16 mei 2014 spoelt Brabant Water de drinkwaterleidingen in Budel-Dorplein (en Budel en Budel-Schoot), straat voor straat schoon. Dit gebeurt tussen 08.00 en 17.00 uur.

Waarom is schoonspoelen nodig?
Brabant Water maakt vers drinkwater van heel goede kwaliteit. Een schoon leidingnet draagt bij aan het vers houden van het water. Doordat ze het leidingnet regelmatig schoonmaken, kan het water altijd vers bij u uit de kraan komen.

Wat merken wij ervan?
In de meeste gevallen merkt u weinig tot niets van de werkzaamheden. Als ze bij u in de buurt spoelen, kan de waterdruk een korte tijd variëren en is er een kleine kans op bruin water. Dit ziet er minder fris uit, maar is van goede kwaliteit en niet schadelijk voor de gezondheid. Wilt u weten wat u in dat geval kunt doen?

Wilt u meer informatie?
Kijk dan op de website van Brabant Water bij veelgestelde vragen onder het kopje “Schoonspoelen van de leidingen”. U kunt ook contact opnemen met hen via regiokantoor Zuid Oost, telefoonnummer 073 – 683 88 50.​​

Categorieën: Nieuws

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.