Solistenconcours georganiseerd door Muziekschool Grensland.

Op zondag 13 april 2014 organiseert Muziekschool Grensland in samenwerking met Harmonie Les Echos de Dorplein weer haar jaarlijkse solisten concours. Ieder jaar wordt er een ander korps gevraagd om de organisatie mee te helpen. De muzikanten die meedoen zijn allen lid van de diverse korpsen uit de gemeente Cranendonck en Hamont.

Op deze dag brengen jonge en gevorderde solisten en ensembles hun ingestudeerde muziekstukken ten gehoor om beoordeeld worden door de jury. Voor sommige muzikanten is het de eerste keer dat ze op het podium staan. De insteek van Muziekschool Grensland is om de muzikanten, die vaak nog van jonge leeftijd zijn, podium ervaring te geven.

Alle optredens worden gejureerd door een vakkundige jury. Dit jaar is het jury lid Nico Neyens. De piano begeleiding is van Ann-Marie Bex. Zij doet dit al de nodige jaren en is een goede steun voor de muzikanten.

De jeugd en de derde afdeling spelen in de voormiddag.  Zij beginnen om 9.00 uur. De tweede en de hogere afdelingen spelen in de namiddag. Zij beginnen om  14.00 uur. De locatie waar het solisten concours gehouden wordt is in gemeenschapshuis de Reinder in Budel-Schoot.

De intree is gratis.

Voor meer informatie kijk op www.muziekschoolgrensland.nl

 

Categorieën: Nieuws

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.