voorbeeld watertappunt elders in Brabant

Wat is dat voor een rare pijp die bij de insectenmuur uit de grond komt?

In Dorplein is op 24-10-2013 een Joint the Pipe drinkwatertappunt door Brabant Water geplaatst. Buurtplatform Dorplein Uniek heeft hiervoor het initiatief genomen en de gemeente Cranendonck heeft het idee van harte ondersteunt.

Dorpleinse vrijwilligers kleden de omgeving van het tappunt aan met een pleintje in de vorm van een waterdruppel. Zo gauw die klus geklaard is wordt o.a. via deze website uitvoerig op het project Join The Pipe terug gekomen en dan wordt ook bekend gemaakt hoe het tappunt over gedragen wordt aan de Dorpleiners, de wandelaars, fietsers en toevallige passanten.

Nog even geduld! en dan kan iedereen gratis en voor niks fris en gezond water, in Budel-Dorplein, drinken.

Vrijwilliger Wolter van der Pers bij het nieuwe watertappunt in Budel-Dorplein
Categorieën: Nieuws

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.