https://mail-attachment.googleusercontent.com/attachment/u/0/?ui=2&ik=8decf57bed&view=att&th=141600b4c3786c00&attid=0.1&disp=inline&safe=1&zw&saduie=AG9B_P9TgXam85HVFKVQc8Llv4rY&sadet=1380572003558&sads=gJsdb3G0c23ZzNUnNFs-lxmLvWs

Budel-Dorplein heeft wat met Halloween. Misschien is de ligging in schemerig grensgebied met duister smokkelverleden wel de reden dat dit spookachtige feest er in goede aarde valt?

Op zaterdag 26 oktober 2013 vanaf 19.00 uur wordt Halloween in Budel-Dorplein op muzikale en artistieke wijze belicht. In een avondvullend programma komen er allerlei griezelig goede voorstellingen voorbij.

Bijna alle schone kunsten zijn hierbij vertegenwoordigd: muziek, zang, dans, schilderkunst en drama. De avond is boeiend voor alle leeftijden, gemaakt vóór en dóór jong en oud.

Kinderkoor Mezoc en dansgroep Dancing Diamonds leveren de jongste artiesten. De Dancing Diamonds gaan zombies laten swingen. In de liedjes van kinderkoor Mezoc zullen vooral heksen de boventoon voeren.

Harmonie Les Echos de Dorplein, initiatiefnemer en organisator van deze avond, laat horen hoe spannend orkestmuziek kan zijn. Je zult zeker muziekflarden herkennen uit allerlei bekende griezelfilms: van ‘Harry Potter’ en ‘Pirates of the Caribbean’ tot ‘The Nightmare Before Christmas’. Volkomen nieuw is de uitvoering van ‘Never Ending’. Dit muziekstuk is gecomponeerd door een van de orkestleden, Jasperien Flierman. Samen met dirigent Jan van Hamond bewerkte zij haar werk voor harmonieorkest.

Tijdens de uitvoering van ‘Never Ending’ komen muziek en schilderkunst bij elkaar. Kunstenares Angeline van der Wal zal ter plekke, geïnspireerd door de muziek, een kunstwerk creëren.

Voor drama wordt gezorgd door verteller Ruud van der Pasch. Hij brengt het publiek een griezelverhaal, en dit wordt beslist geen voorlees-uurtje voor het slapen gaan.
Wie na afloop van de optredens de opgebouwde spanning kwijt wil, kan losgaan in de afterparty, met gezellige muziek en een drankje aan de bar van de Schakel.
Jong en oud is van harte welkom om deze spannende avond mee te maken, op zaterdag 26 oktober 2013 om 19.00 uur in de Schakel in Budel-Dorplein.

De entree bedraagt €5,- in de voorverkoop op 4, 11 en 18 oktober van 19.00 tot 20.00 uur in de Schakel. En van 4 t/m 17 oktober op ma t/m do van 18.30-19.30 uur op stationsweg 84 in Dorplein.

Aan de kassa kost een kaartje €6,-

Kinderkaartjes 50%.

Categorieën: Nieuws

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.