Nieuwjaarsconcert Harmonie Les Echos de Dorplein

Zondag 8 januari 2015 organiseert Harmonie Les Echos de Dorplein weer haar jaarlijkse nieuwjaarsconcert. Dit jaar zal dit concert plaatsvinden in samenwerking met Harmonie St. Antonius uit Budel-Schoot.

Om 14.30 uur zal dirigent Jan van Hamond van Les Echos de Dorplein het programma starten met ‘ The Greek folk song suite’ . Hierna is er de mogelijkheid om even lekker te walsen op ‘ Walz nr.2’, waarna het gecombineerde korps Dorplein-Schoot het stuk ‘ Spiritual Moments’  zal spelen.

Hierna zal de jeugdgroep van Les Echos de Dorplein plaatsnemen en o.l.v. Johan Kwant hun programma ten gehore brengen.

Sander Looymans neemt hierna het dirigeerstokje over om het programma van het korps voort te zetten.  Zij zullen nog een viertal stukken spelen, te weten ‘ Processional’, ‘ Rhapsodia’,’Glory of Love’  en ‘Moulin Rouge’.

Deze zondag vindt er ook nog een primeur plaats! Er zal een optreden zijn van een koperkwintet!

Zoals u ziet is dit concert zeker de moeite waard om eens naar te komen luisteren en kijken! Het programma is zeer gevarieerd en er is voor ieder wat wils. Het vindt plaats in gemeenschapscentrum De Schakel in Budel-Dorplein en de toegang is uiteraard gratis.


0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.