Informatieavond DIC, Een avond over vliegoverlast, veiligheid en de plannen.

Op 22 maart 2011 organiseert de gemeente een informatieavond over het Duurzaam Industrieterrein Cranendonck (DIC).
De avond vindt plaats in de Smeltkroes in Maarheeze en start om 19:30 uur.

Tijdens de avond wordt aandacht besteed aan de overlast van Kempen Airport nu en in de toekomst en de veiligheid van het toekomstig bedrijventerrein. Voor beide onderwerpen heeft de gemeente een deskundige uitgenodigd. Daarnaast staan de, voor de inwoners, belangrijkste aspecten van het bestemmingsplan centraal: de afmeting van de groenzone langs de Fabrieksstraat en de Hoofdstraat, het beschermd dorpsgezicht, de herontwikkeling van de vuilnisstort, de ontsluiting van het bedrijventerrein en het beeldkwaliteitsplan. Belangstellenden kunnen bovendien vragen stellen aan de mensen die betrokken zijn bij de ontwikkeling van het bedrijventerrein en in gesprek gaan met de gemeenteraadsleden. Aanleiding voor de informatiebijeenkomst vormen de klachten die de gemeente heeft ontvangen over Kempen Airport en de vragen over de veiligheid en het bestemmingsplan.

Belangstellenden zijn van harte welkom op de bijeenkomst.


0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.