Op vrijdagmiddag 11 februari 2011 organiseert PvdA afdeling Cranendonck een werkbezoek van de PvdA-Statenfractie aan Cranendonck.

Hierbij zullen zaken besproken worden, die momenteel in onze gemeente spelen en waarin de provincie een rol speelt, zoals het Landbouwontwikkelingsgebied (LOG) Chijnsgoed, de afwikkeling van het vrachtverkeer in Maarheeze en het openbaar vervoer. Van 15.00 tot 16.00 uur is er een voor iedereen toegankelijk programmadeel in De Schakel in Budel-Dorplein, waarin met name de ontwikkelingen rondom het Duurzaam Industrieterrein Cranendonck (DIC) besproken zullen worden. Kerngroep Dorpleinhoek is uitgenodigd voor het geven van een presentatie.

Omdat voor veel ontwikkelingen in onze gemeente de medewerking van de provincie noodzakelijk is, is het van groot belang dat er goede contacten zijn tussen gemeente en provincie. Dat betreft natuurlijk in de eerste plaats het contact tussen het college van B&W en Gedeputeerde Staten (het dagelijks bestuur van de provincie). Maar daarnaast blijkt het in de praktijk zeer nuttig te zijn dat ook de partijgenoten in gemeenteraad en Provinciale Staten goed met elkaar voeling houden over wat de beste ontwikkelingen zijn voor Cranendonck.

Nadere informatie over het programma van dit werkbezoek is te vinden op de website www.cranendonck.pvda.nl

Categorieën: Nieuws

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.