Prins Joost I van de Heiknuuters vraagt zijn Prinses ten huwelijk.

Op zaterdag 30 januari 2010 reed er door het Heiknuuterrijk een Prins op een wit paard rond.

Het bleek te gaan om Prins Joost I van de Heiknuuters. Prins Joost had met behulp van de Heiknuuters de stoute Prinsenschoenen aangetrokken en was op een schimmel naar zijn huis gereden. Onderweg had het bestuur, de Raad van Elf en de dames zich samen met buurtbewoners van Joost en Maartje achter Prins Joost aangesloten.

Nadat er was aangebeld deed onze Prinses Maartje zeer verrast de deur open. Prins Joost steeg van zijn paard af en vroeg zijn Prinses Maartje op zijn knieën ten huwelijk. Met zo’n grote menigte als getuige kon Prinses Maartje niets anders doen als volmondig JA zeggen op het aanzoek van haar Joost, al zou dit ook gebeurd zijn als er geen getuigen bij waren geweest.

Wanneer de bruiloft is, is nog niet bekend.


0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.