Ondanks de regen wist buurtvereniging Wijk 4*5, onder begeleiding van IVN Cranendonck, op zondagmorgen 17 mei, toch zo’n kleine 40 mensen naar De Schakel te krijgen voor een wandeling door Budel-Dorplein. De buienradar had immers ”beloofd” dat het droog zou worden.

ken-je-dorp1

Thema van de ”ken je eigen dorp” wandeling was cultuur en historie. Dat Dorplein een prachtige cultuur (en natuur)  en historie heeft konden de wandelaars met eigen ogen en oren waarnemen. Het IVN zorgde voor meer dan voldoende en interessante achtergrondinformatie tijdens de wandeling.

Na afloop was er koffie en thee met cake.

Wijk 4*5 kan terug zien op een geslaagde activiteit; op naar de volgende (  in juni).

IVN bedankt voor jullie medewerking.

ken-je-dorp2

ken-je-dorp5

ken-je-dorp7

ken-je-dorp8

ken-je-dorp9

ken-je-dorp11

Categorieën: Wijk 4*5

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.