Budel-Dorplein

Afgelopen weekend vond in gemeenschapscentrum De Schakel het jaarlijkse solisten-en ensembleconcours plaats.

Verschillende (jeugd)leden van harmonie De Eendracht uit Hamont-Lo, harmonie Eendracht Maakt Macht uit Budel, Harmonie St. Antonius uit Budel-Schoot, harmonie St. Cecilia uit Hamont en harmonie Les Echos de Dorplein uit Budel-Dorplein (die tevens de organisatie in handen hadden) hebben er hun beste beentje voorgezet om er een geslaagd muzikaal weekend van te maken.
Zaterdag beet de jeugdafdeling het spits af. Ries Martens namens Budel won de beker van het slagwerk. Hans Habraken namens Hamont won de beker van de koperblazers. Er werden zaterdag zelfs 3 bekers uitgereikt voor de beste houtblazers van de jeugdafdeling. Deze gingen naar Johan Vrijsen namens Hamont, Bjorn Hompes namens Budel en het trio Amber Manders, Evi Meulendijks en Ward habraken namens Hamont.
Hierna was het de beurt aan de derde afdeling. Ook hier waren 3 bekers te vergeven. De beker van het slagwerk ging naar Robin Teeuwen namens Budel. Ook promoveerde hij naarde tweede afdeling. De beker van de koperblazers ging naar Frank van Leeuwen namens Budel-Schoot en die van de houtblazers ging naar Eline Heynen namens Hamont-Lo. Zij promoveerde ook naar de tweede afdeling met lof van de jury.

Zondag was het de beurt aan de overige afdelingen. De dag werd begonnen met de tweede afdeling. Hier won Rob Mertens namens Hamont-Lo de beker voor beste blazer. Ook promoveerde hij naar de eerste afdeling. Mathijs Roosen namens Budel-Dorplein won de beker voor beste slagwerker. Ook promoveerde hij naar de eerste afdeling met lof van de jury.
In de eerste afdeling behaalde Wouter van Buul namens Budel de beker. Ook promoveerde hij naar de afdeling uitmuntendheid. In de afdeling uitmuntendheid won Anouk Verhees namens Budel de beker. Zij promoveerde ook. In de ere-afdeling won Lars van Tulden de beker. Hij promoveerde met lof van de jury.

Mathijs Roosen (slagwerk) ontvangt de beker uit handen van Floor van Duyvenboode (voorzitter harmonie Les Echos de Dorplein)


2 reacties

Manon · 4 maart 2009 op 18:20000000

Mathijs,
Van Harte Gefeliciteerd met het behalen van je 1e prijs met lof en promotie van de jury!
Ben trots op je!

Groetjes,

x Manon

Els Gielen · 5 maart 2009 op 13:21000000

Wauw te gek Mathijs, hartelijk gefeliciteerd.
tante Els

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.