vrijdag 6 februari 2009

Bouwbedrijf Vlasco in Budel heeft uitstel van betaling aangevraagd, zo meldde L1 Radio hedenmiddag.

Het bedrijf, dat op dit moment 15 bouwprojecten heeft in Limburg, is in moeilijkheden gekomen omdat huisbankier Fortis geen krediet wil verstrekken. Daardoor kan Vlasco zijn leveranciers niet meer betalen.

Een bouwproject in het uitbreidingsplan Vossepark in Heerlen ligt al enkele dagen stil. Tot grote verbazing van de kopers heeft een leverancier de kozijnen daar weggehaald. Verder gebeurt er niets meer. Bij het bedrijf werken 150 mensen. Volgens vakbond CNV Hout en Bouw wordt er gesproken met een overnamekandidaat.

Categorieën: Nieuws

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.