Johan Kwant zal in 2009 Heiknuuterland regeren tijdens carnaval als Prins Johan I samen met zijn vrouw Prinses Hennie. Tijdens het prinsenbal op zaterdag 3 januari 2009 werd Johan I gepresenteerd als de 36 ste Prins van de Heiknuuters.

Prins Johan en Prinses Hennie wonen aan de Prinses Irenestraat. Johan is in het dagelijks leven vrachtwagenchauffeur. De boerenkapel (De Heikneuters), waar Johan voorzitter van is, en de harmonie zal het met twee leden minder moeten doen.

Jeugdprins Quinn I en jeugdprinses Jip zullen tijdens carnaval voorop gaan in de jeugdpolonaise.


1 reactie

jimmy · 6 januari 2009 op 17:09000000

zeer leuke site, proficiat met je verkiezing als prins,
hopelijk word ik op 31 januari ook verkozen in Brussegem vlaams brabant waar ik me kandidaat prins heb gesteld bij de orde van stefanus. komen jullie me wat helpen aub hoor meer stemmen hoe beter. ga is kijken op mijn website, alvast bedankt. http://users.telenet.be/prins-jimmy/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.