Onlangs werd een lid van buurtbeheer aangesproken op het verdwijnen van een lichtmast aan de Marialaan achter “De Cantine”.


Nu het ’s avonds vroeg donker is leverde dit voor de direct aanwonende en de jeugd uit de omgeving een onveilig gevoel op…. en werd daarom dit deel van de Marialaan door vele gemeden.

Contact hierover met Herm Meeuwissen en Joep Langendijk van de gemeente, wekte in eerste instantie verbazing omdat men niet wist dat.. en waarom de lantaarnpaal was verdwenen. Snel werd duidelijk dat iemand de lantaarnpaal zodanig had beschadigd dat hij ter plekke niet meer was te repareren en er een nieuwe besteld moest worden. Na een telefoontje van een van de ambtenaren, die buurtbeheer steeds met raad en daad bijstaan, werd er snel een nieuwe geplaatst. Door een ander technisch mankement heeft het vervolgens nog een paar dagen geduurd alvorens ’s avonds, ook het licht daadwerkelijk branden.

Intussen is het probleem opgelost en kan ieder als het donker is weer met een veilig gevoel, achter “De Cantine” langs.

cantine-zicht-vanaf-marialaan-lantaarnpaal.jpg

Dank aan onze ambtelijke ondersteuning die het geschetste probleem snel wisten op te lossen.
Heeft u ook een probleem van algemeen nut, neem contact op met buurtbeheer of de gemeente.

Het zal niet altijd zo snel opgelost kunnen worden. Maar door Buurtbeheer Dorplein Uniek wordt er in iedergeval zorg en aandacht aan besteed.


0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.