Woensdag 17 november 2007 organiseert Buurtbeheer een bewonersavond.

Thema van deze avond: Bouwplannen Innovestment!

logo-dorplein-uniekthumbnail.jpg

De plannen van Innovestment om in Budel-Dorplein bosgrond te saneren en te ontwikkelen tot bouwpercelen leeft onder de bewoners. Vele reacties zijn al gegeven.
Buurtbeheer wordt ook geregeld gevraagd naar hun standpunt.
Omdat Buurtbeheer er is voor alle Dorpleiners kan en wil Buurtbeheer Dorplein Uniek geen standpunt innemen, d.w.z. Dorplein Uniek is geen voorstander en geen tegenstander van het plan.
Buurtbeheer volgt de situatie wel op de voet.
Ze wil dan ook in gesprek blijven met zowel bewoners als Innovestment.

Om de onduidelijkheden weg te nemen die er zijn rondom het plan heeft Buurtbeheer Dorplein Uniek de heer Adriaans van Innovestment uitgenodigd om op woensdag 17 oktober 2007 om 19.30 uur in De Schakel zijn plannen nader toe te lichten.

herschaalde-kopie-van-dscn0257.jpg

Iedereen is daarbij welkom. Met nadruk is aan Innovestment gevraagd de plannen concreet te maken en vragen ook onderbouwd te beantwoorden.

De Gemeente en Nyrstar zullen niet als partij aan de vergadering deelnemen. Welkom zijn ze overigens wel. Zeker omdat ze wel partij worden. Nyrstar voor de verkoop van gronden en ontvangst van vervuilde grond en De Gemeente voor het toetsen van het plan. Buurtbeheer Dorplein Uniek zou het dan ook fijn vinden als beiden aanwezig zijn.

Het plan en overige info is te vinden elders op deze website.


2 reacties

Harold Bijnen · 19 oktober 2007 op 9:01000000

Helaas kon ik niet aanwezig zijn. Komt er nog een verslag van deze bewonersavond op deze website ?

W.Wanten · 23 november 2007 op 15:32000000

Wegens verblijf in het buitenland, kon ik helaas niet aanwezig zijn. een kort verslag op deze site zou zeer welkom zijn, alsmede het standpunt van Dorplein Uniek in deze.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.